Sjalv provade Tinder och Happn under en veckas tid och detta ar resultatet!

Mina vanner foreslog just att sjalv borde ga av stapeln anvanda dejtingappar ( som alla andra redan verkar producera), och de inneha nog riktig. Sjalv har varit ledig genast i evigheter och det beror inte pa att jag aldrig hittar nagon som jag tycker om, tvartom, det alltsammans beror gallande att jag saknar sjalvfortroende pro att skrida fram till nagon och charma. Jag ar, som sa flertal andra, helt spartanskt lite forsagd nar det galler att ses killar. Med det i atanke + vanner som pushar mej sa inneha sjalv nu avgjort mej forut att testa de tvenne storsta dejtingapparna: Tinder och Happn.

Jag inneha hort en en hel del ifall bada apparna och jag vet att massa av mina kamrater arme i Uppsala anvander minst en fran dem. Sa sjalv bestamde undertecknad for att bidra varje app en vecka forut erfara skillnaden mellan apparna, och jo visst varenda det diskrepans, STOR skiljaktighet…

Mandag: Jag kunde synnerligen inte palla med hur fragvisa mina kollegor varje sa sjalv skot upp mitt experiment tills efter klicka för att undersöka jobbet. Nu ar jag hemma och ser kungen tv samtidigt jag forsoker skapa uppsyn Tinder-profil. Sen ar det bara att borjade svepa, och sjalv tvungen prata att det finns en hel del snygga killar arme men jag inneha aldrig sett sa flertal manliga selfies i karna liv…

: Fortfarande arme och sveper kungen. Sjalv kanner att det finns sa massa idioter arme och otaliga inneha inte ens orkat skildra sig sjalva. Aja, tillracklig for idag, dags att knoppa.

Torsdag: Lag i soffan och vaxlade ogonen mellan Tinder och Tv:n

Tisdag: Vaknade till en hel del meddelanden och matcher i morse! Alla som jag svepade igar verkar har svepat aterkomst. Kul med uppmarksamheten men kopiost arbetsuppgift att ga igenom allihopa meddelanden. Men som svang ar verkar det vara en gosse som ser bra ut och vet hur man for en konversation.

: Sparade karna Tinder forstroelse tills efter jobbet. Inte allihopa killar jag matchat med verkar vara alltfor sugna kungen att chatta, men sjalv har nagra bra samtal som rullar gallande. Killen fran morse, Daniel, verkar typ ivrig.

Onsdag: Kollade min telefon fordom och sag att jag inneha sex nya foljare pa Instagram. Jag ar typ forvissad kungen att de ar killar fran Tinder som sjalv matchat med men ej snackat med.. Lite enkel oklart och rent fran skumt uppforande ifall du fragar mej.

: En galen dag idag och hann kolla Tinder nu som forst. Daniel har fragat ifall jag ville ses gallande en drink genast kungen fredag!

Sa arme gick det till

DTF? Hade ingen fornimmelse om hur sa det betyder men efter en kvick googling insag sjalv att han varenda ute efter ett hastigt ligg, ej riktig vad jag ar ute efter och rent av oattraktivt. Missgarning pa en annars snygg frank…

Fredag: Jag ar pa led bo forut att skapa mig redo forut drinkar med Daniel. Vi ska traffa gallande en bar som ligger uppemot mig vilket underlattar da jag hinner hem och fixa till mig.

: WTF? Skulle precis disk till Daniel och knysta att sjalv lamnar hemmet nar han skriver att han drar med sina kolleger till en annan bar och fragar ifall vi kan traffa senare istallet? Gav ett tydligt meddelande om att sjalv inte ar ett andrahandsval och bad honom ha en social kvall.

: godtagbart sa Daniel bad om ursakt, han sa att han varenda tvungen att sluta upp bakom med da det var jobbrelaterat och han kunde inte anlanda ur det. Sjalv vill aven fortsattningsvis traffa honom, sa jag gav honom en ny tillfalle sa vi amna traffa imorgon kvall istallet.

Sjalv provade Tinder och Happn under en veckas tid och detta ar resultatet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *