Na ProTipsterju prikazujem naše lastne ocene stavnic, vendar so to novi tipsterji s končnim izrazom. SleepyJ in ti bosta Dave Essler razbila nedavno Cognizant Vintage Golf turnir.

  • Nashville Predators so utrpeli dodatno zaporedno zmago vsakič, ko so izgubili z 9-2 v svoji pretekli videoigri.
  • Lahko bi bil tudi priveden kot vmesna vrzel v okoliščinah, ko je HC Ron Rivera izpuščen, ena posebna možnost, če se vaša platišča zmanjšajo.
  • LW JasonZuckerhad dos potrebuje, če ste D Roman Josihad korak 3 asistira pri izgubah.
  • Fangio ima priložnost narediti nekaj spremembe za potovanje, tako da ne bomo pozneje v letu, da ima Tua zagotovo veliko več možnosti za lastne opekline.
  • Popolnoma novi Vancouver Canucks prihajajo tako, da se bodo ujemali, ki imajo odličen neposredni nastop dos-1 in zato želijo vrniti domov dobro poveljujočo glavo 3-step 1, ki bo tukaj zaslužila.

Sveži Canucks je bil ena najmočnejših obrambnih ekip v novi ligi to sezono, saj je zaustavil 13 želja (2,6 za vsako video igro) za deveto mesto. Najnovejši Predators so to sezono zaščitili enega pred izključitvijo s svojimi drsalci, ki imajo v povprečju 21.dos udarcev, vi pa lahko blokirate 17.dos fotografij za vsako igro. Dobra stvar pri Totals je, da morate izbrati samo eno od nekaj možnosti. Zaradi podpore popolnoma novih Predatorjev je na voljo veliko sadnih sokov, ki vam bodo pomagali zaslužiti prvi korak 3.

Fotografije športnikov | nasveti za stave

V čustvenem delu, ki ima težaven urnik, nimam veliko predsezonskega popisa stroškov in pridobim njihovo najnovejšo vrednost, nasveti za stave očitno glede na moje osebne preglede moči. Ampak ne, mislim, da sem še posebej vreden tega, da postavim povsem nove težave proti ekipi v najslabši situaciji QB v ligi. Hkrati ima PointsBet trenutno največjo priložnost za denarno linijo za Predatorje v +110, kjer lahko stavite 100 $, da dobite 110 $, kar pomeni celotno izplačilo od 210 $, kadar koli zmagajo. Glede na to, da ima Colorado, ki je že osvojil prve semenske izdelke iz zahoda, je negotovo, kako lahko njihov seznam izgleda tako v četrtek.

Montreal proti Nashvillu

Morda bi bil tudi predstavljen, medtem ko je odlična vmesna vrzel v situaciji, ko je HC Ron Rivera odpuščen, ena posebna priložnost, če kolesa odpadejo. Povsem novi Washington Commanders odkrijejo, da potrebujejo odličen QB v naboru za naslednje leto. Nova agenda Nashville Predators trenutno deluje kot vožnja po odličnem toboganu, ki se spopada z najboljšimi organizacijami, nato z bazo, zdaj pa se vrača na vrh. To je v njihovih očeh še ena težka video igra, čeprav igrajo za družinski led. Popolnoma novi Predators dosegajo povprečje 2,2 želje na svoji peti domači tekmi v zgodovini. V istih istih petih video igricah je najnovejša obramba Predatorjev in vaš gol v povprečju 3.dos potrebe opuščen.

Hudiči v primerjavi s plenilci Napoved: Kdo bo zmagal, obramba Sveže daj

nasveti za stave

Filip Forsberg je bil morda izjemen profesionalec za vaše Predatorje, saj je imel šestindvajset želja in 31 vam bo pomagal pri skupno 55 predmetih v 56 videoigri. Branilec Josi je bil prav tako ključnega pomena za igro ekipe, saj je dodal 11 zahtev in 41 olajšav. Priporočljivi so novi Leaders, ki imajo odlično denarno linijo -150, ker bi bili Predators slabši v +125. Celotna vaša video igra se določi v 6 željah, ki vam pomagajo pri BetMGM, z nekaj razlikami pri športnih stavnicah. Nashville zagotavlja zapis 3-3. koraka znotraj iger, kadar koli športne stavnice uvrstijo ekipo na +136 ali razširijo na vašo denarno linijo. Novi Predatorji so na poti iz ponedeljkove zmage 8-dos nad svežo ekipo San Jose Whales, kjer boste zagotovo videli pol ducata dodatnih igralcev, ki beležijo večtočkovni večer.

Na voljo je možnost izbire novih vitezov, s čimer pridobite prvotne ljudi, da dosežejo točke. Sveže nastavitve so 1,74 v primerjavi z 1,95, s katerim Predators odpre novo točkovanje. Nova serija šestih ni bila zaščitena v 7 od zgodovinskih 10 iger Wonderful Knights na vašem domu. Popolnoma nova šest vrstica se ni začela varovati znotraj cuatra vaše lastne zgodovine igre 5 Fantastic Knights. Najnovejša 6. vrstica ni bila zaščitena v 3. koraku vaše spletne igre History 5 Predators na begu. Nova vrstica 6 še ni bila zaščitena v 6 od zadnjih 10 spletnih iger Predators na begu.

Philadelphia Leaflets proti Nashville Predators: Napovedi, priložnosti, izbori za NHL v soboto

Glede na model, novi Canucks (+korak 1,5) predstavlja odlično 68-odstotno nevarnost, da pokrije razpon ploščka, saj ima več/pod skupnim številom 5,5 odličnih 55-odstotno tveganje za prekoračitev.Preden sklenete stavo na FanDuel Sportsbook, vam zagotovimo najpomembnejše informacije o današnji igralni priložnosti v ligi NHL. Boeser ima to sezono mesto med 59 % odsotnostjo na tekmah, kar skoči na 62 % od stadiona Rogers. On je znotraj 5 stran od svojih iger L8 skupaj z eno od iger korak 1 od Predators, ko je pomagal pri zadetku.

Seattle Kraken proti Nashville Predators Priložnost, informacije in vaš način igranja