Chatta med personer du matchat med i Happn

Undantagen ett vanligt gratis medlemskap kan du ocksa selektera ett betalt val som ger dig fler funktioner. Den storsta skillnaden ar att du far en oversikt over allihopa som inneha gillat dig. Detta ar nagot som utfor alltsammans processen att ringa nya matchningar mycket enklare.

Du inneha samt chans att avsanda ut 10 “hej” varje dag. Detta ar ocksa nagot som hjalper avsevart med nya matchningar alldenstund du far en automatisk matchning nar du skickar ett “hej”. Det har ar lattare an att vanta pa att den andra personen amna digga dig aterkomst. Du far ocksa ett obegransat antal likes varje dag i opposition till gratisversionen.

Dessutom har du samt gallande att ga aterkomst om du fran felbedomning ignorerat en profil nar du svajpar. Detta ar riktig en mer duglig funktion an man kanske tror. Aven slipper du reklam och far formagan att filtrera bort profiler du inte vill kika, aven aktivera osynligt sits och dolja viss information om dig allena.

Priset gallande premiumversionen av Happn varierar pundare gallande hur lange du vill ha medlemskapet. En manad Happn premium kostar dig 139 kronor. Du far 45% prissankning ifall du valjer att associera dig i 6 manader, dvs 75 kr per manad. Om du ar precis belaten med Happn Premium kan du fjattra dig i 12 manader och fa tjansten pro sa lite som 55 kronor per manad.

Som namnt finns det tva fason att lite matchningar i Happn. Antingen i genom att tvenne personer tycker om varandra eller att du skickar eller far ett “hej”. Nar du inneha fatt en matchning kan du langa ett budskap till personen.

Det ar var upplevelse att konversationerna gar enklare an till exempel i Tinder, och det verkar som om folk pa Happn minsann letar efter att anlanda i kontakt med andra manniskor. Tillika ifall det borde besta givetvis nar tvenne personer inneha gillat varandra sa anvander anda manga enbart appar fran den har typen forut individuell bekraftelse.

Gallande Happn ar det kanske en element att du far en mer personlig kontakt eftersom ni antingen har sett varandra gallande gatan eller vet att ni inneha varit intill varandra. Du har opportunitet att racka meddelanden, gifs och rostmeddelanden. Sakforhallande ar att du aven inneha potential att avskilja latar som finns gallande Spotify, nagot vi gillar mycket.

Sa skapar du en lyckad profil pa Happn

Dessutom om konceptet ar baserat kungen det sak att alla du ser i appen ar folk du har passerat kungen gatan kommer du sjalvklart samt att se flertal manniskor som du bara inneha varit i narheten av.

Om du till exempel inneha kungen en glodande gata eller varit gallande en konsert kommer mycket unga ungerska vackra flickor det att besta omojligt att att ha sett all som varenda dar. Saledes kan du ej fortroende 100% kungen att du far matchningar genom att folk kommer ihag dig fran gatan, och du tvungen foljaktligen tillika ha en bra profil. Det finns ett par misstag som du bor undvika nar du skapar en profil, och vi amna genast ga genom dessa.

Forut det forsta ar det betydelsefullt att du inneha bra bilder dar man otvetydigt ser hur du ser ut. Undvik helst foton dar du ar med andra folk, eller placera dem senare sa att de som ser din profil vet vem du ar.

Undvik bilder av dig jag i bar overkropp, selfies och bilder fran dig sjalv i spegeln

Ha lite variation genom att ditt forsta foto ar ett avbild och nasta till foredome ar en hobby eller ett handelse som du deltar i. Du vill testa visa speciell personlighet genom dina bilder tillika ifall du ocksa har fyllt i en aning information.

Chatta med personer du matchat med i Happn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *