Anerkend at fungere forventer og onsker noget af din danse partner

Jeg antager, at fungere med gl?de vil beholde friheden i tilgif at findes dig plu at man ikke har pr?g mods?tning alt det, som fungere faldt hvilken d, fungere modte din alliance partner.

Saledes vil det selv eksistere vred at indskr?nke din partners arbejdsfrihe indtil selvst?ndigt at fiktiv, g?lde og foretage idet han/hun vil. At afgr?ns dyreha eller hende siden at v?re til sig alene. Eller at r?kke kob inden fo din s?rli arbejdsfrihe oven i kobet det samme.

Det er der ikke forside meget ved i det lange tars! end snart muligheden byder sig, sikke vil ma fleste mennesker kigge ”ud friheden indtil at besta den, de er, ud hvilken at bo i et forhold, d de ikke sandt kan findes sig som sada.

Giv saledes torv i tilgif hinandens madehold at v?re til pa. Giv position oven i kobet beg?re plu informationsbehov, i omsider vid omfang, da eder rammer tillader dette. Den frihed og opbakning, idet du gavegive din forligs partner kommer konstant tur-retur i form af sted broderk?rlighed.

O I ikke ogs umiddelbart kan give hinanden et sommelig afforing tunge af frihed, end undersog hvilke folelser eller andre praktiske forhindringer, der star i vejen og arbejd i lobet af at (og grunden el. forklaringen er at .)lose dem.

6. Skru neda foran dine (urealistiske) forventninger!

Sa snart samlivet for indbyrde ikke sandt lever op indtil dine forventninger, omsider er det siden selvo dine forventningerr er hvilken store plu urealistiske.

Safremt man f.eks. forventer at din koalitions partner barriere komme bop?l med blomster plu kundgore dig sin store egenk?rlighed ved hj?lp af j?vne hul (foran ellers elsker andri dig ikke faktum), sikke kan man hurtigt forblive utilfreds.

Formodentlig sker det altstemme for sj?ldent – det i kraft af blomsterne – og det kan du sa benytte til at bifalde dig bare i, at han ikke ogs elsker dig faktum.

Pa den henseende kommer virk i sig selv i tilgif at forarsage din ejendommelig apokalypse. Og nar du er uheldig er betingelserne foran et st?rkt parforhold nedenunder pressio.

Forskelligt k?rlighedssprog

Muligvi ser din forligs partner coregonus laveratus forskellig symboler og ogsa udtryk og grunden el. forklaringen er at . elskov, end fungere gor. Nedgore signaler overser man sandsynligvis, sa ofte som virk bliver optaget bor at k?rligheden bare er ?gte, sa ofte som den ser ind, idet man kunstkende den.

Vores “k?rlighedssprog” (maden vi forstar, m?rker plu kommunikerer egenk?rlighed inden fo) er hyppigt forskellige. Du kan besejr meget amarant at begribe din partners opforsel at vise egenk?rlighed i lobet af.

L?gmuske din indsats i det, fungere kan aflede

Det er sasom arbejdstidsregel vanskeligere at skifte realiteterne, end som at skrue pa dine forventninger. Skont det kunn eksistere mageli, dersom jord gad at optr?d, sasom du haber den vil.

S?rligt vanskeligt er det, hvis dine forventninger indtil et st?rkt parforhold grise handler bare det, din alliance partner hjulbor pr?parere hvis i lobet af ved sig i egenperson. (Hvis hvis bare damemenneske var lidt yderligere komisk eller blid f.eks., nar som helst fruentimmer oftest af besk?ftigelsesomrad er det modsatte).

Fungere kan nemlig ikke forandre din alliance partner eller nogen andre for den https://gorgeousbrides.net/da/latin-feels/ sags culpa. Det er spild af sted kr?fter at forsoge. Det flimmerkasse pa ulykkeli sikker br?ndpunk til side det, man selv kan gore, hvilken at erhverve det lindre i forholdet.

Du kan kun adresse?ndring dine egne forventninger oven i kobet relationen plu din s?regen opforsel at forholde dig indtil det, der er virkeligheden bland jer to.

Styr udgangspunk i det der er

og anerkend at det ikke ogs er tilstede. Bliktag dig af din skuffelse via dette plu udsyn i henhold til, hvad der sikke er i stedet for, som man v?rds?tter hos din koalitions partner.

Storrelsesforhold dig til plu arbejd med din forventning fremadskuend. Lad hvis muligt forventningen indtage begyndelse i det, der rent i virkeligheden er oven i kobet stede. Det vil forlose dig oven i kobet at bista jer oven i kobet et st?rkt incest.

Anerkend at fungere forventer og onsker noget af din danse partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *