7 omen kungen att ni ej befinner sig foralskad, ni ar blott inte fri

Kan handa befinner sig en av de varsta sakerna inom karleksrelationer nar persone sannerligen blandar karlek tillsamman beroende. De antaga att de ej kan liv utan nagon, men verkligen befinner si de avhangi do.

Det befinner sig for den skull jag bestamde mig darfor att bega ett forteckning over de vanligaste tecknen villig karleksberoende. Ifall n tittar nagon it dem, pumpa dina bromsar sam tank om ni synnerligen vill innehava den typen utav midja. Vill du faktiskt missa verklig karlek samt liv avhangig nagon?

1. Ni mar inte bra nar din partner ej ar inom narheten

Ett itu de vanligaste tecknen pa karleksberoende ar att n mar inte bra nar din kompanjon ick ar inom narheten. Om han lamnade huset darfor att greppa ett drink med forsvinna killar och du kanner dej orolig ovan baksida av underben som kanske, bord du kunn att n ar avhangi honom.

Sam det storsta problemet befinner sig att han icke inser underben det innebara att vara bunden till e dyli. Han kommer aldrig att veta fatta de sam han vet inte hurda ofta du lider nar han ick befinner si dar.

Sam n kommer fullstandigt att mista dig jag ovan gubben saso icke alskar de odla jatte- sasom ni alskar do. Odl n bor forbattrin spana par ganger forsavitt det befinner sig vad ni sannerligen vill innehava.

2. N ar oroad darfor at din delagare ick alskar de

N lever ino jatte fobi darfor at din kompanjo icke alskar dig sa ofta saso du alskar honom och att n ar radd att han kommer att avga. Ni tror att han kommer att hitta en battre an de samt att samtliga dina osakerheter han stallde upp nedanfor nagon resli tidrym kommer att befinna brottpunkten.

Ni antagande att din kompanjon inte visar dig sin love darfor han ick ar bestamd gallande det sam ni klandrar dig jag stav det.

Sam i alltsammans det roran glommer ni att filosofera villig dej personligen samt dina behov sam n hamnar snope allti.

3. Du inneha banka baver med honom blott darfor at greppa honom nara

N kommer ick ihag nar det varje sista gangen du hade sex tillsamman honom alldenstund n ville tillverka det. Alltid han vill knoppa tillsammans dig visar n honom att ni befinner sig ledig och klar for dad nar ni i de majoritete kollapsa inte kanner att kinesa tillsamman honom.

Och mig maste beratta att det ha befinner sig fullstandig fel i och med du inte tillat honom att stoppa endast darfor at ni inneha kuttra sju tillsammans honom. Han kommer att stanna darfor at han alskar de samt for att han ick kan liv utan dej.

Odl forsavit n vill innehav en lyckligt karleksliv foreslar mi att du tar labb forsavit dej personligen mer och ej astadkommer don du ick vill endas for att tillfredsstalla din kar.

4. Han befinner sig din slut skal till frojd

Ifall n bara befinner sig euforisk nar ni ar inom narvaro itu din hane borde du kunn att det ick befinner si halsosamt. Mig menar, det befinner si trivsamt nar du kanner dig angenam med din alskade andock om ingen fransett honom kan producera dej sall, odla inneha du en problem.

Ni borde ej lata din forhalland vara inom det slut fokuset ino ditt leverne odl att du forsummar alltsamman annat. Astadkomme istallet dina prioriteringar sam lyfta fram aven villi dina vanner samt söta Medellin-flickor at. Enbart forsavitt ni tillbringar tidrymd tillsammans skilda personer kan n expandera och inlara itu de dar.

Och darfor at ick prata, kommer du att finnas mer tillfreds och tillfreds tillsamman att vet deltag samtliga viktiga personer i ditt rabalder.

5. N ar krasslig avundas nar han befinner sig omgiven it andra kvinn

Ino normala situationer skulle du icke finnas till sa avunda men ino saken da arme forvandlas ni at e vilddjur nar nagon annan fruntimmer narmar sig din karl.

Du age fullstandig latt icke nog tillsamman sjalvkansla sam n antagande att hon kan palla din hane da a de. Om nagot sadant inneha hant dig, vet ni endast att det befinner si en indikation kungen karleksberoende och inte faktisk karlek.

Ino autentisk karlek borde ni besta ino fred tillsamman alla som kommer nara din hane, andock ino saken dar har lage forvandlas n mo en ni aldrig trodde att ni skulle bliv samt det befinner si knas.

6. Ni kan inte presentera dig ditt leverne inte med honom

Det befinner sig godtagbart att vara beroende av e sta somliga grejer, men om du fullstandigt beror pa din hane befinner si det ick e duktig omen. Det betyder att var ombildning han genomfor kommer att paverka de samt inom somliga kollapsa kommer det icke att finnas en enastaende takti.

Forsavitt ni kanner att n inte kan li inte med din delagare intil dej bor du kanna till att nagot sadant aldrig avgar bra.

Att tillverka en att tro p villig och stodja varandra befinner sig fint men att existera avhangi din karl befinner si absolut latt nagot n ick borde producera. I en dylik lage kommer n att glomma dej sol sam du kommer att besta massor mer lyhord pa din delagare. vilket ino det langa loppet befinner si nagon dalig koncept.

7. Han ar sasom e lakemedel som konsumerade eder all

Forsavitt du kanner att du behover din herre mest i varlden sam forsavitt du ick kan forestalla dig ditt leva inte med honom befinner si det ett seriost spar pa pundare. Han befinner sig sasom en lakemedel saso du ick kan leva inte med samt var dag konsumerar den dej annu mer.

N bord prova avblasa nagon situation som denna sam kalln. Ni vara tvunge kunn att ni borde plantera dig sol frams och att ett partner vara tvungen tjana en placering inom ditt leva.

Samt aven om han befinner si saken dar ultimat kompanjon du kan atra dig, borde du ej forsumma dej personligen eftersom honom. Forsavit han ar sann, skulle han icke amna det aven.

7 omen kungen att ni ej befinner sig foralskad, ni ar blott inte fri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *